Home / Blog / De voormalig roker

 

Niets, maar dan ook niets is zo irritant als een ex-roker. Zij hebben niet alleen het roken uit hun huis gebannen. Zij verbieden het roken ook aan hun kinderen, gasten, vrienden als die binnen hun vier muren verblijven. Zij weten altijd wel minimaal een keer te melden dat het aan je te ruiken is, dat vieze roken, die stank. Zij zijn namelijk de echte stoerlingen, want zij hebben kunnen stoppen.

Irritant

29Het waren ooit mogelijk heel gezellige mensen, met wie men heel wat uren aan discussie en aan gezelligheid kan koppelen. Het zijn nu irritante betweters, die zichzelf heel wat vinden en geen enkel begrip voor de ander kunnen opbrengen.
Lang leve daarom die stopper die wel normaal is gebleven en roken in zijn of haar huis gewoon gedoogd. In de wetenschap dat men de ander daarmee een plezier doet. Deze mensen weten wat gastvrijheid waarlijk betekent. En, er is nog een ander verschil, waar met name de chagarijnen mee ontmaskerd worden. Deze groep ex-rokers weet dat ze er mee gestopt zijn en is niet bang om er weer mee te zullen beginnen.